Guláš z klokaního masa s fazolemi
50 dkg klokaního masa (kýta, přední), 1 lžička sójové omáčky, 3 až 4 cibule, olej, 1 lžíce gulášového koření, 1 lžička směsi koření Mexiko, 3 stroužky česneku, sůl, 30 dkg vařených fazolí, 1 lžíce mouky a oregano, lžíce vína.
Maso nakrájíme na kostky a naložíme do směsi z oleje sójové omáčky. Na 2 lžících oleje zpěníme cibuli, přidáme maso a dusíme. Podle potřeby podlijeme vodou a třeba i lžící vína. Když maso změkne, přidáme utřený česnek, koření, fazole a podusíme. Zahustíme moukou, zasmahneme, zředíme vodou, ochutíme oreganem a povaříme.. Můžeme ozdobit kroužky cibule a čerstvé papriky.
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo pečivem.